Retourneren
Is uw aankoop niet naar wens, of heeft u de verkeerde maat besteld? U heeft de mogelijkheid producten ongedragen, zonder hondenharen te retourneren binnen 14 dagen. U kunt het product in de originele verpakking terug sturen, samen met de pakbon, of een eigen schrijven met daarop uw naam en ordernummer. De kosten van retourzending zijn voor de koper.

Het retouradres is:

windhondenhalsbanden.nl
Generaal Ritchiestraat 52
5981GC Panningen
(Nederland)

Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren. De kosten van retourzending zijn voor de koper.


Wanneer de gehele order wordt geretournerd, wordt het totaal betaalde bedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending) aan de koper terugbetaald. Wanneer er een gedeelte van de order wordt geretourneerd, wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terugbetaald.

Wilt u een artikel ruilen, dan kunt u dit aangeven per mail of whatsapp. Het nieuwe artikel wordt zonder extra verzendkosten verzonden. U kunt een artikel dus gratis omruilen. Eventuele (minder of) meerprijs van het nieuwe artikel wordt wel verrekend.


LET OP: Alle gepersonaliseerde en met de hand gemaakte halsbanden die speciaal voor uw hond op maat gemaakt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Dit geldt ook voor alle extra gevoerde halsbanden uit de rubriek italiaanse windhonden. Dit staat dan bij elk product vermeldt. windhonden webshop

!