Binnen Nederland hanteren wij 1 vast verzendtarief, ongeacht het aantal producten. Het is in uw voordeel als u meerdere items in 1 keer koopt, of een groter of zwaarder item besteld.

  • Verzendkosten naar Nederland: € 4,99
  • Verzendkosten naar België tot €150,00: € 8,45    Vanaf €150,00: €9,95
  • Verzendkosten naar Duitsland: € 8,99


Alleen bij grote hondenmanden die buiten Nederland verzonden moeten worden, zijn we helaas genootzaakt een hoger verzentarief te hanteren.

We also ship to other countries within the EU. Please mail the product you want and which country you live. You will receive the total price including shippingcosts. Mail: info@windhondenhalsbanden.nl

Verzenden
Alles wordt verzonden via postNL, DHL of DPD en zorgvuldig ingepakt. Om rekening te houden met het milieu en om de kosten te drukken wordt verpakkingsmateriaal soms gerecycled. Als plaats van levering geldt het verzendadres dat de consument aan windhondenhalsbanden.nl kenbaar heeft gemaakt.

Levertijd
De verwachte levertijd staat bij de producten vermeld. De levertijd gaat in na ontvangst van de betaling. Dit is de tijd dat het kost om een product te verzenden.


Verzendtijd
Nederland – 1 tot 2 werkdagen 
Rest van Europa – 2 tot 5 werkdagen

NB. het is daarom van belang dat vooral bij gepersonaliseerde halsbanden die op tijd binnen moeten komen tijdig besteld worden.  De totale tijd tot ontvangst van een halsband is dus de levertijd + de verzendtijd.

windhondenwebshop
!