Wij bieden windhonden halsbanden in allerlei soorten aan.

Zo is er een groot aanbod "standaard" leren halsbanden met martingale sluiting of gesp sluiting. Maar u vindt bij ons ook de martingale halsbanden met mooie motieven in allerlei kleuren.

  

 

Wanneer u een pup of jonge windhond aanschaft, wilt u ook alvast zo'n mooie windhonden halsband en wilt u niet wachten tot hij volgroeid is. U kunt bij ons een handgemaakte halsband laten maken die verstelbaar is vanaf de lengte maat die u op geeft. Zo groeit de halsband met uw windhond mee. En heeft u extra lang plezier van de mooie halsband. Dit kunt u aangeven in het opmerkingen veld tijdens uw bestelling of u kunt mij mailen.


Wanneer u een galgo uit Spanje gaat adopteren is de halsomvang meestal nog niet bekend. Maar u heeft wel een halsband nodig voor als u uw Galgo gaat ophalen. U kunt bij ons een Martingale halsband kopen die zeer ruim in lengte verstelbaar is. Deze halsbanden zijn altijd passend te maken voor iedere Galgo of Galga! Ook ideaal voor als uw Galgo later nog wat in gewicht bij komt. Bovendien hebben deze halsbanden een zeer chique uitstraling en zijn ze ontsnappingsproof door de martingale sluiting.


windhonden halsband
 
Wanneer u een halsband besteld is het belangrijk om de juiste maat van de halsomvang (B)
door te geven. 

 Als u een leren halsband met gesp wilt bestellen, houdt u dan altijd rekening met een beetje (2cm) speling in de maat.

 

 Er zijn verschillende sluitingen mogelijk:

Gesp sluiting; vismodel:
windhonden halsbanden


Martingale sluiting               / halfcheck sluiting:

 

      windhonden halsbandMartingale halsband

 Alle Extra Gevoerde halsbanden hebben standaard de halfcheck sluiting, zodat het motief in zijn geheel doorloopt:         Halfcheck halsband            

 

 

Alle martingale halsbanden en kunnen in lengte versteld worden door middel van een schuifgesp:           


 

   

 

Het is van belang dat u de martingale halsbanden goed draagt. Ze mogen niet over het hoofd getrokken kunnen worden, u moet ze dan strakker afstellen.

windhonden halsbanden 

 

 

Hoe houd u de halsbanden lang mooi?

Alle stoffen halsbanden kunt u met de hand uitwassen in lauw warm water. U kunt zowel de stoffen als de leren halsbanden waterafstotend maken met impregneerspray voor leer en textiel (tip:Action) Houd wel gepaste afstand als u spuit op het stoffen motief! Probeer eventueel eerst een klein onopvallend stukje uit om verkleuringen te voorkomen.

De leren halsbanden  kunt u ook behandelen met leder (schoen) poets.
 

 

 

  

 

 

 

!